InduPlus

Geniet optimaal van buitenkoken met ons assortiment mobiele keukentrolleys; stuk voor stuk zeer praktisch en functioneel, zonder dat dit ten koste gaat van het uiterlijk. Verzamel heerlijke recepten en verander ingrediënten in voortreffelijke maaltijden om uw gasten mee te trakteren, in stijl en op wielen.
Of je nu de voorkeur geeft aan inductie, teppanyaki, wokken of grillen: de vijf trolleymodellen van indu+ bieden eindeloze kookcombinaties. Het draait allemaal om die modulaire aanpak, wat betekent dat al onze trolleys gecombineerd kunnen worden met al hun kookplaten en accessoires. Dit zorgt voor oneindige mogelijkheden en heel veel flexibiliteit. Handig, niet? Als het om koken gaat, staat gemak voorop. Dankzij het strakke ontwerp en de aanpasbare functies van de keukenkarts kunt u uw ideale buitenkeukenopstelling creëren, waar u maar wilt.

Alle vijf de trolleys zijn gemakkelijk verrijdbaar, waardoor je moeiteloos en probleemloos buiten kunt koken. En last but not least: de buitenkeukentrolleys zijn gebouwd om lang mee te gaan. Indu+ hecht waarde aan kwaliteit en gebruikt daarom voor al hun modellen gepoedercoat, duurzaam aluminium in combinatie met teak. Bovendien zijn hun trolleys eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, zodat u jarenlang luchtige, stijlvolle buitenkookervaringen kunt beleven.

Collectie van InduPlus